За нас

 

Фирмата е създадена през 1994 г. като Дружество с ограничена отговорност съгласно българското законодателство действащо по това време. Към днешна дата дружеството е надлежно регистрирано в Търговския регистър и може да бъде проверено по ЕИН 831230039. Екипът от специалисти през последните 11 години са се занимавали със строително монтажни работи, избор на материали за строителството, продажба и монтаж на дограми, електро услуги и много други. Наши партньори са фирми за премествания и транспорт, фирми за автоуслуги и застраховки, фирми за ВиК и отоплителни ремонти, фирми за производство и монтаж на дограми и други наши партньори, с които успешно работим вече 7-ма година.

 

 

Новини

 

"В предаването "Часът на Милен Цветков" бе представен г-н Велинов като Съпруг под наем, който няма нищо общо с нашата идея. Ние не сме предоставяли права за ползване на търговската марка със същото наименование. Молим да се считате информирани, че не носим отговорност за неговите действия.

 

Гледайте ни по Бизнес Телевизия на България в сряда (13-01-2010 г.) от 10 часа в предаването Бизнес Лейди. Ето и част от предаването качено от зрител във VBOX7. Нашето участие е след 15 минута от записа. Видео

 

Здравейте,

Поради зачестили копирания на името и съдържанието на нашата страница в интернет сме длъжни да кажем следното:
- процедурата по регистрация на търговската марка СЪПРУГ ПОД НАЕМ в Патентното ведомство е вече факт и прякото ползване на тази комбинация от думи без изрично наше съгласие е неприемливо.
- копирането на текстовете от страницата ни в интернет ще считаме също за нарушение на нашите интереси.

Препоръчваме на всички, които мислят да сторят това, първо да се консултират с адвокат по възможните последствия преди да предприемат подобни действия.
   
Контакти
 
 тел 02 9804192
 тел 02 9804193
 моб 087 8242271 - Виваком
 моб 088 8242271- Виваком
 office@saprugpodnaem.com
 
София - 1606
бул. "Ген. Скобелев" № 62,
вх. Б, ет. 5, ап. 33
 
eXTReMe TrackerЕлате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Свидетелство за регистрация на марка СЪПРУГ ПОД НАЕМ
 
Всички права запазени 2010 - 2020 г. ГЕИТ Радославов ЕООД